Mike Collier - Erkend boekhouder

Contact

Een vraag, opmerking of een afspraak maken?
Contact
Maak vrijblijvend een afspraak

Wenst u graag meer info en een vrijblijvend kennismakingsgeprek? Boek hier meteen een afspraak. Gebruik het formulier hieronder voor andere vragen.

Contactinformatie

Mike Collier
Mco CommV

Hogenbrand 11, 9930 Lievegem
BE 0715 618 884

Billit

billit logo

Billit is een online facturatieplatform voor ondernemers én boekhouders. Het betalende platform voor ondernemers staat ondernemers bij in het volledige facturatieproces van het opstellen van een offerte tot het versturen van je factuur via e-mail, post of zelfs volledig digitaal via het Peppol-netwerk. Dankzij de koppeling met de bank automatiseert Billit tijdrovende administratieve processen en bespaar je een pak tijd. Bovendien fungeert Billit als makkelijk te doorzoeken online archief. Dankzij het gratis klantenportaal voor boekhouders en accountants beheer je als boekhouder of accountant moeiteloos al je Billit-dossiers vanuit één centraal platform en koppel je eenvoudig met je boekhoudsoftware.

FID Manager

FID logo

Dit gepersonaliseerd klantenportaal geeft de mogelijkheid wederzijds documenten te delen. Via de koppeling met Myminfin beschikt u als klant op uw portaal altijd over de meeste actuele fiscale documenten van uw dossier.