Mike Collier - Erkend boekhouder

Diensten

Een overzicht van onze diensten
Diensten

Boekhouding

De boekhouding van een onderneming geeft het beeld weer van de financiële toestand van een onderneming. We geven u het nodige advies en tips & tricks mee om uw boekhouding te optimaliseren, wij zorgen ervoor ook dat uw boekhouding gedigitaliseerd wordt.

Fiscaliteit

Persoonlijk fiscaal advies op uw maat is waar we naar streven. Een concrete en correcte dienstverlening bij het tijdig vervullen van alle fiscale verplichtingen + advies bij uw fiscale beslissingen is waar wij voor gaan.

Advies op maat

Een eigen onderneming starten, brengt administratieve en wettelijke beslommeringen met zich mee. Met een goede begeleiding helpen we de groei van uw onderneming in goede banen te leiden. Wij zijn de co-piloot van uw onderneming met focus op uw noden en doelen. Wij combineren innovatieve technologie en persoonlijk advies met het oog op een papierloze administratie én meer tijd voor elke klant.

Billit

billit logo

Billit is een online facturatieplatform voor ondernemers én boekhouders. Het betalende platform voor ondernemers staat ondernemers bij in het volledige facturatieproces van het opstellen van een offerte tot het versturen van je factuur via e-mail, post of zelfs volledig digitaal via het Peppol-netwerk. Dankzij de koppeling met de bank automatiseert Billit tijdrovende administratieve processen en bespaar je een pak tijd. Bovendien fungeert Billit als makkelijk te doorzoeken online archief. Dankzij het gratis klantenportaal voor boekhouders en accountants beheer je als boekhouder of accountant moeiteloos al je Billit-dossiers vanuit één centraal platform en koppel je eenvoudig met je boekhoudsoftware.

FID Manager

FID logo

Dit gepersonaliseerd klantenportaal geeft de mogelijkheid wederzijds documenten te delen. Via de koppeling met Myminfin beschikt u als klant op uw portaal altijd over de meeste actuele fiscale documenten van uw dossier.